pijl
  1. Je bent nu hier:
  2. Home
  3. /
  4. Ervaringen

Wat zeggen mijn klanten?

We hadden vorig jaar besloten om ons toilet te vernieuwen. Henrico gevraagd om eens te komen kijken. Half april kon hij beginnen. Alles is nu klaar. En we zijn blij dat we Henrico hebben gevraagd voor deze klus. Alles is keurig gemaakt. Echt vakwerk. We zullen je aanbevelen bij iedereen.
Nogmaals bedankt Henrico.

Gerrit en Corry

We hebben door Beekbouw een aantal klussen laten uitvoeren. Onze houten aan vervanging toe zijnde kozijnen heeft Beekbouw vervangen door kunststof kozijnen met HR++ glas en deuren. Tevens is onze dakkapel volledig gerenoveerd en voorzien van een kunststof kozijn met HR++ glas. Dit alles is perfect passend ingemeten en vervangen. Alles wordt netjes afgewerkt en opgeruimd. Met Henrico is het prettig overleggen. Hij vraagt naar je wensen en komt met voorstellen hoe zaken uitgevoerd kunnen worden. Toen we een jaar later dan ook een betonnen buitenvloer met een hardstenen mozaïek wilden storten onder onze overkapping, was voor ons Beekbouw het 1e  bedrijf om contact mee op te nemen. We hebben met Henrico overlegd wat we zelf wilden doen en wat Beekbouw zou gaan doen. Dit is weer naar volle tevredenheid uitgevoerd. Waarbij Henrico je met raad en daad terzijde staat en materialen regelt. Wij zullen Beekbouw zeker weer vragen voor een volgende klus.

Jan en Anita

Toen wij vorig jaar onze tuin lieten renoveren was Henrico Beekhof van Beekbouw  bij onze buren aan het werk. Wij waren enthousiast over zijn werkzaamheden en besloten dit jaar het vervangen van onze dakgoten en Keralit gevel panelen door hem te laten uitvoeren. Ook hebben we nieuwe buitendeuren en dorpels in de vensterbanken laten vervangen. Henrico werkt netjes en correct, wat je met hem afspreekt gebeurt ook.  We zijn heel tevreden over de gezellige en prettige samenwerking. Ons huis is aan de buitenkant dus helemaal opgeknapt. En mochten  we  binnen in het huis nog wat  gaan verbouwen dan gaan we zeker  weer naar Beekbouw.

Gerrit en Liesbeth de Wilde

Beekbouw heeft voor ons onze zolder afgetimmerd (2015). Twee nieuwe kamers, een tuimel dakraam en de afwerking. Snel, goed en geen gezeur. Henrico een prettig en sociaal mens met wie het ook goed een bak koffie drinken is, als hij daar de tijd voor neemt. In één woord: vakwerk!

Familie Knegt, Groningen

Mijn ervaring met Beekbouw is een eerlijk en flexibele bedrijf. Altijd meedenkend in oplossingen. Aanbouw door Beekbouw laten doen en de volgende klus ligt er ook al. En echte aanrader voor iedereen ik adviseer ook iedereen Beekbouw in mijn omgeving.

Jeroen

Wij hebben inmiddels twee klussen door Beekbouw laten uitvoeren.
Een badkamer, waarbij alles gesloopt moest worden maar dan ook echt alles.
Inclusief binnenmuren en vloer tot aan het zand.
Deze klus is door Beekbouw tot in perfectie uitgevoerd!
Gewoon doen wat er is afgesproken.
Een jaar later hoefde we ook niet te twijfelen over klus nummer twee.
De windveren, dakgoten en boeien rondom de schuur.
Deze klus ook naar alle tevredenheid uitgevoerd.
Is de klus klaar kan je Beekbouw altijd bellen als je nog vragen heb.
Als ik thuis weer een klus heb ga ik Beekbouw zeker weer bellen.

Denise en Martijn
 
Hardwerkende vakman met oog voor resultaat en een goede prijs- en kwaliteitverhouding!

Ruud